Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dara Rolins (51) ani v létě nezahálí. Sotva se vrátila ze své dovolené strávené v jižním Španělsku, tak se vrhla na stříhání klipu k písni Zmena má prísť, který natočila na začátku léta. "Zpívám v ní, že na tomto světě je dost velkej blázinec a bude hůř, tak co si třeba se mnou a mým dívčím komandem nezaletět pro změnu někam úplně jinam," popisuje v krátkosti popová diva hlavní myšlenku příběhu.

V klipu se tradičně objeví zpěvaččiny sexy tanečnice, které jsou po jejím boku taky na každém vystoupení, ale také třeba Dařina manažerka a nejlepší kamarádka v jedné osobě Eva Skallová. "Místo pejska a kočičky máme v našem karavanu sovu, orla, koně," napovídá Dara, že půjde o lehkou science fiction.

Vznik videoklipu nebyl ale vůbec snadný. Natáčelo se na letišti u Hradce Králové během nejteplejšího dne tohoto léta. "Na otevřené ploše jsme naměřili šestačtyřicet stupňů. Když jsme si tam nalíčené stouply v deset hodin ráno, myslely jsme, že to nemůžeme v životě přežít, natož něco natočit. Jedinej stín byl karavan, v něm sto stupňů, venku Sahara, od té rozpálené země nás štípala chodidla," vzpomíná na očistec Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám