Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ornella Štiková (31) vyrazila na párty v minišatech a předvedla postavičku, kterou měla ještě před otěhotněním. "Jsem zpět na své váze," přiznala Super.cz Ornella. Na křest nového klipu Sámera Issy do známého pražského baru vyrazila sama s kamarádkou novinářkou. Její partner Pepa Kokta ji překvapivě nedoprovodil.

Ornella v poslední době večírky vynechávala. Věnovala se Pepovi a synovi Quentinovi a rozhodla se nebýt večírkovou královnou. Média více rozebírala její problémový vztah s matkou, se kterou jsou nyní na ostří nože. Ornella jí nechce už ani půjčovat syna Quentina, Monika Štiková ji viní z krutosti.

Na večírku to Ornella pořádně rozjela do pozdních nočních hodin. "Mámu vůbec neřeším. To už je fakt no comment," řekla Super.cz Ornella, která si vztah s Pepou naplno užívá. "Je to super. Jsem zamilovaná a šťastná. Příští týden jedeme na dovolenou," dodala Ornella.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám