Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nedávno od Josefa Rychtáře (65) uprchlá a jako poslušná ovečka navrátivší se Iveta Bartošová (†48) poprvé od celé komedie s italskou příchutí promluvila o svém vztahu se Zdeňkem Macurou (49). Aby její staronový přítel netrpěl, nepřiznává, že s Macurou měla intimní poměr. Naopak vše otáčí proti svému věrnému ochránci. „Chci, aby Macuru konečně zavřeli. My chceme normálně žít!“ rozbrečela se Iveta, jako by zapomněla, že Zdeňka sama požádala o pomoc ze spárů Rychtáře!

„Podle mě mi Macura dával drogy. Najednou jsem se ocitla v Itálii a nevěděla jsem jak," řekla stále ještě silně zmatená a zadrhávající zpěvačka televizi Nova. Buď vynechává pravdu, aby netrápila Josefa Rychtáře či si u něj nezhoršila pozici, nebo si skutečně nic nepamatuje. Však také dlouhou dobu užívala prášky, po kterých se v kombinaci s alkoholem strašlivě ztrácí paměťové stopy.

„Nic špatného jsem neudělal. Tohle by jen tak neřekla, ale zase žije s agresorem. Nevadí mi to, chápu ji. Mně naopak mnohokrát řekla, že se toho člověka chce zbavit. Policie asi k ní do domu nejezdí jen tak. Už víckrát ho žádala, aby odešel, nikdy to nerespektoval. Čtyřikrát na něj zavolala policii, ale v jeho přítomnosti nebyla schopná říci, že si přeje, aby opustil dům,“ uvedl k tomu Macura.

Reklama

Další články

Načítám