Hlavní obsah
Článek

Slavné krásky, které jsou středem pozornosti veřejnosti, si zakládají na tom, aby jejich vzhled vypadal co nejlépe. Navštěvují osobní vizážisty, trenéry a také plastické chirurgy, které jim tu a tam poupraví část těla, jež jim nevyhovuje ať už velikostí nebo tvarem. Pojďte se společně s námi podívat na hvězdy, které nebyly spokojeny se svými ňadry, ale plastickou operací si příliš nepomohly.

Jednou ze známých žen, které si nechaly upravit své poprsí, je herečka Tori Spelling. Ta šla lidově řečeno “pod kudlu“ již ve dvaceti letech. Pár roků na to šla znovu, neb se jí odvedená práce příliš nezamlouvala. Po několika úpravách ale nebyl její dekolt perfektní a blond diva se tak místo s krásně tvarovanými ňadry chlubí prohlubeninou mezi vnadami.

Další z těch, které toužily po dokonalé kráse a k té potřebovaly nová prsa, je bývalá Posh Spice Victoria Beckham. Ta si nechala poprsí zvětšit o několik velikostí, což se bohužel k jejímu útlému tělu příliš nehodilo. O pár let později si implantáty nechala vyjmout.

Do rukou plastických chirurgů se svěřila také herečka Tara Reid, která se proslavila sérií Prci, prci, prcičky. Přiznala silikonová prsa a botoxem přikrášlené rty. Její umělé poprsí, které jednou nechtěně ukázala veřejnosti, považují plastičtí chirurgové za nezdařilé.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám