Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Dominika Mesarošová (38) je díky své vypracované postavě a silikonovým ňadrům vyhledávána pro předvádění spodního prádla a plavek. A když ji stylisté navíc "narvou" do zvětšovací podprsenky push-up, tak je teprve na co se dívat.

"Vůbec mi nevadí předvádět prádlo. Musí být hlavně sexy. V soukromí to mám jinak. Prádlo moc nenosím. Vadí mi, jak to škrtí, ale někdy je třeba si ho vzít, tak to vždycky nějak přežiji," řekla Super.cz Dominika.

Má doma přeci jen také nějaké výstavní kousky? "Prádla mám tak akorát. Od každé základní barvy, nejraději mám tělové. Nejdražší prádlo zdobí kamínky Swarovski. Cenu prozrazovat nebudu," dodala Dominika, která je stále oficiálně nezadaná. Novému vztahu se česká sexbomba nebrání.

Léto tráví Dominika v Čechách a na dovolenou se nechystá. "Léto si užívám především ve svém snu u sebe doma na baráčku. Přátelé to pojmenovali Dominika Palace. Je to mé první léto v mém prvním domě a moc si to užívám. Jsem tu opravdu šťastná," uzavřela modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám