Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Josef Rychtář (65) se hrdě přihlásil k pravdivosti videa italského hřebce Domenica Martucciho (47), které ukazuje, jak Ivetě Bartošové (†48) krátce po shledání s uprchlicí nese karafu s vínem. Alkohol do své Džambulky musel nacpat, dostal to prý rozkazem!

„Bylo nám doporučeno, aby Iveta neodjížděla z Itálie hned ten den a aby jí byla udržována určitá hladina alkoholu, aby Iveta neupadla do abstinenčního záchvatu," řekl Rychtář a připomněl tím své dřívější tvrzení, že jakmile by jeho milá úplně přestala „nasávat“, může umřít.

Říčanský podnikatel také tvrdí, že přivolaná záchranka Bartošové údajně zjistila v krvi jistou návykovou látku, kterou ale nechtěl specifikovat.

Celý litr vína prý pěnice nevyzunkla. „Koupil jsem jí tedy následně deci vína, které jsem ředil neperlivou vodou,“ uvedl na Prásku Rychtář, který opět začal házet trestními oznámeními na všechny strany. Po tom plánovaném kvůli údajnému osobnímu omezování exprincezny Ivety ze strany Zdeňka Macury chce to samé podat i na Martucciho. Prý měl Ivetu Bartošovou ve svém domě v italském městečku Peschici držet proti její vůli. Fotografie, které jsme zveřejnili, ale jasně ukazují, že to bylo úplně jinak.

Reklama

Další články

Načítám