Hlavní obsah
Článek

Na recepci hotelu Premier Inn nevěřili svým očím, když se o ubytování u nich zajímal herec a hudebník Justin Timberlake. Čekali by ho ve značně luxusnějších podnicích, ale on si vybral zrovna tento, v němž ho pokoj vyšel na nějakých 95 liber – asi 2 800 korun.

Dvaatřicetiletý hudebník odmítl utrácet tučné sumy za to nejlepší, co Londýn nabízí, a raději ulehl v pokoji na východě Londýna v pobočce Premier Inn ležící ve Stratfordu. Odpočíval tam před vystoupením na festivalu Wireless, které se uskutečnilo v neděli 14. července.

Justina teď napadla nadace bojující se sexuálním násilím zvaná Take Back The Night Foundation. Hudebník použil naprosto shodný název ke svému novému singlu, jenž se zabývá sexem. Společnosti se nelíbí, že použil stejné jméno bez dovolení, a navíc k nahrávce s erotickým charakterem.

„Rád bych informoval všechny, že ani moje hudba, ani můj text nemají žádnou souvislost s touto organizací. Jsem ale velmi dojatý jejich snahou zastavit násilí páchané na ženách, vytvořit bezpečnou společnost a podporovat respektující vztahy vůči ženám, to je něco, co bychom měli všichni podporovat. Doufám, že tato shoda náhod přispěje jen k zvýraznění tohoto problému,“ vzkázal Timberlake.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám