Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Ordinace v růžové zahradě, Ulice, Vyprávěj a další úspěšné seriály – televize jsou jich sice plné, ale jako maminky máme občas problém stihnout začátek našeho oblíbeného seriálu. Dnes pro vás máme tip, jak tuhle věc jednou provždy vyřešit.

Buďte pánem svého času

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Řešením je služba O2 TV, která byla v pondělí 15. července představena se zcela novými možnostmi. Nová O2 TV, která je v prodeji teprve od pondělí, vyniká jedinečnou funkcí Zpětné zhlédnutí. Díky ní se můžete vrátit v čase libovolného pořadu z více než 100 TV kanálů až o 30 hodin zpět a podívat se znovu na jakýkoliv televizní pořad, včetně posledního dílu vašeho oblíbeného seriálu. Už nikdy se vám tak nestane, že byste nestihli něco, co jste chtěly vidět. Prostě se na to podíváte, až budete mít čas, klidně až o 30 hodin později. A pokud máte starší děti, určitě jim uděláte radost, když jim díky této službě už nikdy neodepřete každodenní Večerníček.

Chytré nahrávání všech epizod v sérii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě této bezkonkurenční funkce Zpětné zhlédnutí vám O2 TV umožňuje také nastavit si opakované nahrávání libovolné série pořadů. Máte rádi Vylomeniny nebo Ano, šéfe na Primě? S novou O2 TV si jednoduše jednou nastavíte, že chcete nahrávat všechny epizody v sérii, a O2 TV vám nahraje a uchová každý nový díl seriálu. Vy se na něj podíváte, až budete mít čas. Každý zákazník má přitom v ceně připraven prostor pro 10 hodin záznamu, který se uchovává na 7 dní.

Nahrávání

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Skvělým tipem také je, že nahrávání můžete jednoduše nastavit přímo ze svého chytrého mobilu díky aplikacím pro mobily s operačními systémy Android nebo iOS. Až budete čekat v čekárně u doktora, můžete si tak na dálku nastavit nahrání pořadu, o který v televizi nechcete přijít, a podívat se na něj, až se vrátíte domů.

Bezmála 1000 filmů už čeká jen na vás

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Součástí O2 TV je také unikátní Videotéka, kde je už dnes připraveno bezmála 1000 filmů v nejvyšší kvalitě ze všech žánrů – pohádky pro vaše děti, erotika pro vašeho manžela a romantika nebo dramata pro vás. Film si jednoduše vypůjčíte za malý jednorázový poplatek a v průběhu 24 hodin od chvíle zaplacení si jej můžete přehrát tolikrát, kolikrát budete chtít. O2 TV už využívá přes 150 tisíc spokojených zákazníků. Podívejte se, jak to funguje a prozkoumejte aktuální nabídku videotéky.

Vše v ceně už za 656 korun měsíčně

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Novou O2 TV si teď můžete pořídit ve výhodném balíčku s Internetem na doma už za 656 korun měsíčně. Nakupovat přitom můžete buď on-line přímo v eShopu O2 anebo také pomocí on-line konzultantů, kteří vám po telefonu zodpoví všechny případné otázky a pomohou s objednáním služby. Nemusíte tedy vůbec nikam chodit.

Další články

Načítám