Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blíží se další řada šmírovací show VyVolení, jak Super.cz informoval jako první, televize Prima ji připravuje na podzim, a tak je nejvyšší čas začít budovat vilu, v níž budou soutěžící zavřeni a sledováni všudypřítomnými kamerami.

Nám se podařilo získat fotky z místa činu. Pravda, zatím je vše v začátcích - teprve byly položeny základy, ale jejich rozloha dává tušit, že půjde o stavbu s velkorysým prostorem. „V sobotu se začalo stavět a bude to velké. Spousta prostoru, luxusní vybavení,“ sdělil nám zdroj přímo ze staveniště.

A kde přesně bude vila stát? "Mohu potvrdit, že vila už se začala stavět, ale zatím nebudeme komentovat, kde přesně bude stát," řekl Super.cz mluvčí televize David Vaníček.

Náš zdroj byl sdílnější, vila se bude nacházet na Barrandově v prostoru koňských výběhů, kde o víkendu také začaly stavební práce. Budou v ní dvě ložnice, jedna pro osm lidí, druhá pro čtyři, velký obývák s kuchyní, nebude chybět bazén, vířivka, bar a pochopitelně nezbytná zpovědnice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám