Hlavní obsah
Článek

Domenico Martucci (47) ani nenechal uplynout třídenní ultimátum a na své sociální síti zveřejnil video, které rozhodně Josefa Rychtáře (65) ukazuje v úplně v jiném světle, než v jakém se dosud snažil prezentovat. Údajný zachránce Ivety Bartošové (†48) ze spárů rodiny Martucciho totiž hned po jejím „vysvobození“ z domu Domenicovy famílie, kde rozhodně nebyla držena násilím, jak ukazují usvědčující fotografie, do pěnice nalil litr vína, čímž ji měl ohrozit na životě! Podívejte se na video, v němž je i sama Bartošová!

Sám dělal ze Zdeňka Macury skoro vraha, tvrdil, že ji dopuje prášky (Macura to odmítá, žádné prý bývalé pěnici nedával) a naznačoval, že jí nekontrolovatelně dovoluje pít alkohol, což za něj by nemohla, naopak, nastoupila by do léčebny (což se dosud nestalo a už začaly výmluvy proč).

Sám sobě se naopak snažil vytvořit mediální obraz jediného člověka na světě, který přesně odhadne, kolik toho může jeho Ivetka vypít, protože bez malé hladiny alkoholu v krvi by jí prý mohla hrozit smrt.

Jenže v restauraci na pláži v italském Peschici krátce po vysvobození nejprve Ivetu dovedl jako nemohoucí stařenku ke stolu, pak svému nebožátku donesl hned dva půllitry vína za hodinu. Asi jako odměnu za to, že se k němu Iveta jako poslušné koťátko vrátila.

„Pokud je situace opravdu vážná, nemohl jsem čekat tři dny. Ani hodinu poté, co Iveta dostala od lékařů kapačku, po které absolutně nesměla pít, donesl jí na stůl půl litru vína a po půl hodině další půllitr! Asi se pokoušíte ji zabít? Styďte se!!!“ napsal si Martucci na zeď.

A zatímco většina informací z jeho hlavy je vtipného rázu, nad tímhle jeho posledním tvrzením je třeba se vážně pozastavit.

Reklama

Další články

Načítám