Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra topmodelky Taťány Kuchařové (36) Livie nafotila snímky, kde je sexy jako nikdy předtím. Livie Kuchařová (31) se věnuje zpěvu, který studuje na konzervatoři. Nyní ale nafotila svůdné fotky a je vidět, že geny se nezapřou. Své nádherné sestře Taťáně je na nich neuvěřitelně podobná.

Kariéru v modelingu ale Livie nechystá. "Fotila jsem to asi před měsícem s kamarádem z konzervatoře, který se živí i focením. Chtěla jsem svoje fotky jen tak pro sebe a třeba na plakáty. Moc mě to bavilo, ale živit se tím jako ségra bych určitě nechtěla," řekla Super.cz Kuchařová.

Dočkáme se někdy po vzoru Aleny Šeredové a její sestry Elišky společných fotek sester Kuchařových? "Jednou spolu snad něco nafotíme, zatím se nenašla vhodná příležitost. Určitě se tomu ale nebráním," dodala Livie, která ale víc než focením žije zpěvem.

"Zpívání mě baví mnohem víc. Stačilo to takhle, byla to sranda, ale že bych denně musela fotit, tak to ne. To nechám ségře," dodala Livie, která chystá natočení svého prvního alba.

Reklama

Další články

Načítám