Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a moderátorka Romana Pavelková (40) předvedla své dokonalé tělíčko v sexy prádélku. Často už ji ale takhle neuvidíte. Romana se chystá vdát, otěhotnět a s předváděním prádla je už konec.

"Sekám s tím už delší dobu, úplně se mi to ale nedaří, co? Vždycky přijde nová nabídka a neodolám," řekla Super.cz s úsměvem Romana a slibuje, že příští rok ji už opravdu obnaženou neuvidíme.

"S přítelem plánujeme svatbu, příští rok dítě. Těhotná určitě přehlídky chodit nebudu a po porodu taky ne. Tak mám před sebou možná posledních pár měsíců," dodala.

Svatbu s přítelem Milanem plánovali letos, ale musí ji odložit. "Chtěli jsme svatbu na zámku Mcely, ale nejsou volné termíny. Mají úplně plno. Takže to vypadá na příští rok," dodala Romana, která už za pár dní jede na pracovní dovolenou do Chorvatska.

"Jedu natáčet do Chorvatska a přítel říkal, že tam za mnou přijede a uděláme si týden volno. Léto pak budeme v Čechách, protože je škoda odjíždět, když je hezky i u nás. A na podzim bychom chtěli zase k moři, abychom si léto prodloužili," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám