Hlavní obsah
Článek

Vztah bývalého a současného ošetřovatele Ivety Bartošové (†48), Josefa Rychtáře (65) a Domenica Martucciho (47), je chvíli dobrý, pak zase strašný. Zkrátka jako v každé déčkové italské komedii. Nejdříve říčanský podnikatel italského obchodníka s olejem nenáviděl za to, že měl prý držet nedobrovolně jeho Džambulku ve svém domě v Peschici, pak se usmířili. Ale jen na chvíli. Když si Domenico na Super.cz přečetl Rychtářovy výmluvy, proč proti původním slibům nedal okamžitě po příjezdu do Česka na alkoholu závislou pěnici na léčení, poslal drsný vzkaz!

O Domenicu Martuccim se ví, že by mohl z fleku napsat Pohádky o hraběti z Nemanic. Občas si tak trochu poplete pravdu, když například obviňoval Zdeňka Macuru z toho, že mu chtěl prodat kompromitující fotky Ivety Bartošové. Že by si ale vymýšlel i v tomto případě? Spíš se zdá, že ho štve, že jak má Rychtář Ivetu ve své moci, nedrží své slovo.

„Pane Rychtáři, pokud Iveta nenastoupí do léčebny do tří dnů, jak jste slíbil, zveřejním video, které dokazuje, co jste udělal Ivetě v restauraci na pláži po odchodu ze zámku,“ vyhrožuje Martucci s tím, že to ani jednou nebude opakovat.

Možná, že jde jen o pokus prodloužit opět skomírající mediální slávu italského hraběte. Pokud to je ale jinak, moc se těšíme, čím nás Domenico překvapí. Snad to nebude záznam toho, jak Pepíček Ivetce láskyplně maže připálená zádíčka. Jisté zdroje ale prý video už viděly a dušují se, že na něm údajně Rychtář Bartošovou brutálně zmlátil. Pravdu se snad dozvíme již brzy.

Reklama

Další články

Načítám