Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Sliby chyby? Když se Josefu Rychtářovi (65) naskytla šance získat Ivetu Bartošovou (†48) zpět do svých rukou, dušoval se, že udělá něco, co nebyl schopen zvládnout celé dva roky, co se hřál na výsluní její slávy. „Okamžitě po návratu do Česka nastoupí do léčebny,“ sliboval. Jenže jak už má bývalou zpěvačku ve své moci, najednou je vše jinak. „Bude to všechno ještě nějakou dobu trvat,“ otočil najednou.

Původně to vypadalo, že auto s Bartošovou rovnou z Itálie zajede za bránu nějaké té psychiatrické léčebny. Vždyť sám říčanský podnikatel dával najevo, že bez okamžitého nástupu na léčení je Bartošová blízko smrti a nedá se ani chvíli otálet.

O co tu vlastně jde? Tahal Rychtář všechny za nos? Potřebuje snad, aby před léčením Ivetiny závislosti na alkoholu doléčila nějaká zranění, jejichž původ by mohl leckoho zajímat? Nebo snad podlehl klasické přesvědčovací taktice „Džambulky“, která dokáže přemluvit i mrtvého, jen aby se svého zlozvyku v podobě nepřiměřené konzumace alkoholických nápojů nemusela zbavit?

Nebo si myslí, že je nejlepší dávkovač alkoholu na světě a i prášky má perfektně zvládnuté, na rozdíl od „amatéra“ Macury? Nyní se vymlouvá na to, že teprve bude muset mluvit s odborníky a také hledat léčebnu, kterou přitom před zpěvaččiným útěkem měl prý tak zařízenou, že stačilo jen naklusat a léčit se.

Reklama

Další články

Načítám