Hlavní obsah
Článek

Kauza ohledně nečekaného útěku a posléze ještě nečekanějšího návratu Ivety Bartošové (†48) k Josefu Rychtáři (65) měla často hodně směšné momenty. Video, které má redakce Super.cz jako jediná k dispozici, ale zamrazí i ty, kteří nemají bývalou pěnici v oblibě. Zdeněk Macura (49) natočil svou bývalou chráněnku na nemocničním lůžku poté, co jí lékaři zjistili krvácení do mozku. Iveta vypadá naprosto příšerně, nemůže téměř mluvit a její tvář prozrazuje, že trpí obrovskou bolestí. Přesto se ale snaží utěšit svého Zdeňka. Podívejte se na šokující video!

Zdeněk Macura si Ivetu Bartošovou ve špitále natočil proto, aby měl důkaz o tom, jaký je její zdravotní stav a v případě nalezení nějakých známek zranění doufal v důkazný materiál o fyzickém napadání zpěvačky ze strany Rychtáře. Macura si myslí, že odpovědím na to, zda ji Rychtář týral, se Bartošová vyhýbá ve videu proto, že se svého „násilníka“ stále bojí.

„Iveta se mi svěřila, že má příšerné bolesti hlavy. Stěžovala si, že jí Rychtář nechce pomoci a odvézt ji do nemocnice na vyšetření, i když ho o to prosila. Ona se nebojí samotných doktorů, bojí se jen ve špitále zůstat,“ řekl Super.cz Macura, který si dál stojí za svým: Josef Rychtář je podle něj zlý agresor.

„Jeho týrání bylo patrně také fyzické, vždyť jí našli na tváři zlomeniny a také krvácení do mozku. Ale hlavně jde o psychické týrání. Některé jeho chování se dá klasifikovat jako trestný čin,“ upozornil. S Bartošovou byl Macura celkem třikrát v kontaktu s lékaři. „První den jsem jí v Čechách volal záchranku, jenže oni ji chtěli odvézt s sebou, což odmítla. Podruhé jsme se zastavili v nemocnici v Rakousku a pak ještě v Itálii. Tamní zdravotní péče byla ale podstatně horší. Úporná bolest hlavy Ivetu přestala trápit až v den, kdy jsme spolu byli naposledy,“ dodal Zdeněk Macura.

Ten i tímto videem potvrdil, že není žádným únoscem, jak zcela nesmyslně donekonečna opakuje jeho sok v lásce Josef Rychtář.

Reklama

Další články

Načítám