Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotograf Roman Sluka má zřejmě zvláštní kouzlo. Daří se mu pro své projekty získat i dámy, které jinak nechtějí o svlékání ani slyšet. Poté, co Super.cz uveřejnil jeho snímky Andrey Verešové jako polonahé tygřice, dostal k dispozici i provokativní fotografie zpěvačky Olgy Lounové. A stojí za to!

Sluka si odvezl Lounovou na pobřeží Mexického zálivu a přemluvil ji k focení, které neprovokuje pouze obnaženým tělem, ale tématy. Zpěvačka se nořila do mořské pěny nebo pózovala s roztaženýma nohama jako pirátka. Na Slukových snímcích je více modelek. Dokonce jako nahý Kristus na kříži pózoval i on sám!

Fotky nazval španělskými názvy, které podle něj vystihují atmosféru. Ve velkoplošné podobě jsou vidění v klubu Theatro pražského Hudebního divadla v Karlíně, kde má Sluka právě výstavu.

Na téhle cestě se ale Lounová nejen fotila. "Navštívila jsem i místní šamanku, která mi řekla hodně zajímavé věci," přiznala. Krátce po svém příjezdu se rozešla se zpěvákem Xindlem X.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám