Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Extravagantní podnikatelka a bývalá česká reprezentantka v lyžování Ivana Trump se ani za několik dekád strávených v šoubyznysu nenaučila mít vkus. Její další povedený modýlek je toho nesporným důkazem. Ačkoli se pravděpodobně jednalo o fórek a nadsázku, většina z hollywoodských dam by si něco podobného na sebe nevzala ani za mák. To čtyřiašedesátiletá Ivana nemá sebemenší problém nasoukat se do latexového overalu a dorazit to křiklavě modrou parukou na mikádo.

Figuru by sice s Ivanou vyměnila leckterá čtyřicátnice, ale že ji ve svém věku dává na odiv v něčem tak prvoplánovém, je minimálně nezvyklé... Bývalá modelka a manželka miliardáře Donalda Trumpa si latexový kalhotový komplet oblékla v oblíbeném francouzském letovisku St. Tropez, kde trávila několik dní s italským modelem Rossanem Rubicondim, s nímž se v minulosti několikrát rozešla a zase dala dohromady. Nakonec se v roce 2008 vzali, ale ještě ten samý rok se odloučili.

Ovšem stará láska nerezaví a Ivaně je nejspíš v přítomnosti o 24 let mladšího fešáka stále příjemně. Její pokus o mladistvý vzhled pomocí latexu a paruky ale vyšel naprázdno.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám