Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdy jindy než v létě obléct sexy přiléhavé šaty či obepnutá trička? Zdůrazní ženské přednosti a udělají krásnou siluetu. Co může celý dojem pokazit? Rýsující se prádlo! Ale jen málokterá žena si může dovolit podprsenku neobléct. Pokud k těmto šťastným ženám nepatříte, čtěte dál – máme pro vás řešení!

Máme pro vás slevový kód nejen na hladké letní podprsenky!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jakou podprsenku zvolit pod obepnuté oblečení? Přeci takovou, která nebude vidět! Vybrali jsme pro vás ty nejlepší bezešvé a hladké podprsenky, které pořídíte v každé velikosti! A pozor: Máme pro vás kód na slevu! Nakupte do konce týdne na Astratex.cz jakékoliv zboží v celkové hodnotě alespoň 1199 Kč, do připraveného pole v košíku vložte kód HD713 a získáte slevu 150 Kč!

Univerzální kousek pro prsa každé velikosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také si myslíte, že ideální podprsenka je taková, která vám padne, můžete ji obléct pod cokoliv a navíc bude vypadat krásně? Pak je vaší jasnou favoritkou podprsenka Kassidy! Pořídíte ji téměř v každé velikosti a hned ve třech barvách. V bílé, černé a tělové. Pokud ráda nosíte bílá trička, pak je podprsenka Kassidy v tělové barvě správnou volbou.

Když se komfort snoubí s krásou

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Komfort je u podprsenky základ. Zvláště, jste-li obdařena plnějšími tvary. To ale neznamená, že musíte rezignovat na vzhled. Důkazem je tento luxusně vyhlížející kousek. Hladká podprsenka s efektním krajkovým zdobením skvěle padne všem obdařenějším dámám. Měkká výztuž a padnoucí střih poskytují požadovaný komfort a pořídíte ji až do velikosti 90D!

Zvětšete svůj dekolt až o dvě velikosti!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Příroda k vám nebyla příliš štědrá? Vsaďte na Double push-up! Díky speciálním výstelkám působí výsledný dojem zcela přirozeně a vy můžete okouzlovat dokonale tvarovaným plným poprsím. Klasický hladký vzhled se hodí ke každé příležitosti – praktická a univerzální podprsenka by vám rozhodně neměla chybět! A pozor, pořídíte ji již od velikosti 65A!

Neviditelná podprsenka? Existuje!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podprsenka Kamelie nemá ani jeden šev! Všechny lemy jsou střiženy laserem, takže prádlo dokonale splyne s vaší siluetou a nebude se rýsovat ani pod nejupnutějším tričkem. Zvolit můžete z trendy lososové nebo praktické tělové barvy. Padne jako ulitá a nikdo o ní nebude vědět.

Další články

Načítám