Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po rozchodu s Richardem Podroužkem, s nímž byla i zasnoubená, je Miss ČR Jana Doleželová (42) co se vztahů s muži týče, tajemná jako hrad v Karpatech.

Na festivalu v Karlových Varech byla viděna ve společnosti poslance Davida Šeicha, s nímž si podle informace Super.cz byla dokonce v pražských Hrdlořezích prohlížet byt v luxusním komplexu, nebo propagátora myšlenkového směru pozitivní energie a miliardáře Karla Janečka.

A na co Jana chlapy dostává? No, na kuchařské umění určitě ne. „V dětství jsem vařila pro svého bratra, a jelikož to dotáhl do dvoumetrové výšky, asi to nebylo tak špatné. Teď ale nejsem skoro doma, takže vařím spíš svátečně,“ přiznala Super.cz Jana.

Pro muže budou určitě zajímavější její míry. „Když mne před půl rokem naposledy měřili, měla jsem 89-60-89,“ pochlubila se Jana, která při výšce 175 centimetrů váží 57 kilo. Na mole jsme ale její dokonalou postavičku dlouho neviděli, tak nás zajímalo, jak je to možné. „Připravuji se na otevření nových dvou lékáren, takže mám dost jiné práce, a na modeling nemám čas,“ uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám