Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Iveta Bartošová (†48) je od včerejšího večera z Martucciho domu zpět u svého Pepy Rychtáře (65). Poté, co se trochu uklidnila, promluvila o tom, co se s ní v dnech minulých dělo. Nikoho ale asi nepřekvapí, že si toho moc nepamatuje. Má okno.

Ze všeho nejdřív svého zachránce Josefa Rychtáře, který zmobilizoval akci, jež nemá obdoby, poprosila o nějaký ten kus žvance. Má prý velký hlad, neboť v ‚paláci‘ u rodiny Martucci dostala předchozího dne pouze polévku minestrone, jinak nic moc nejedla. Její ‚únosce‘ Zdeněk Macura (49), který ji před devíti dny odvlekl v zuboženém stavu z domu v Uhříněvsi, ji prý zase cpal jen bagetami z benzínek, uvedl Prásk.

Události posledních devíti dnů ale v Ivetině paměti neutkvěly. Ani na moment, kdy ležela v plavkách naruby na pláži, si nevzpomíná. "Moc si toho nepamatuji," uvedla roztřesená Bartošová.

Naštěstí to Macura zdokumentoval a zveřejnil na své sociální síti jako důkaz, jak báječně se s ním bezvládně ležící Iveta má, takže se na foto může podívat. Až se skoro divíme, že na snímku není vidět rýha v písku, jak ji Macura na pláž táhl…

Bartošová a Rychtář nezamířili ihned zpět do České republiky, užívají si moře ve slunné Itálii.

Reklama

Další články

Načítám