Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Karel Gott dnes slaví 74. narozeniny. Za svůj život stihl nakupit spoustu skvělých zážitků, díky profesi procestoval svět a o momentky zachycené na fotografiích se vždy rád podělí také se svou početnou fanouškovskou základnou. Připomeňme si snímky, které patří k tomu nejlepšímu, co lze v Gottově archivu najít.

Úsměv na tváři jistě vyvolá momentka, na níž je Karel zvěčněn jen v plavkách mezi bandou polonahých modelek, což kvitoval slovy: „Jistě pochopíte, že v roce 2000 jsem byl v Egyptě ve svém živlu. Který chlap by si nechtěl natáčet finalistky Miss České republiky“, smál se.

Unikátem je také fotka, na které je Mistr zvěčněn v kožených kalhotách, což je kousek, na který u elegantního Gotta nejsme právě zvyklí.

Je známo, že Gott je, co se ženské krásy týče, velký gurmán. Teď je šťastným ženáčem, ale s fanoušky se nezdráhá podělit ani o snímky svých bývalých lásek. Třeba Jitky Svobodové, která po jeho boku zapózovala v titěrných bikinách.

Na další snímky, jež alespoň náznakem mapují bohatý život zpěváka oblíbeného nejen u nás, ale také v zahraničí, se podívejte do naší galerie.

Reklama

Další články

Načítám