Hlavní obsah
Článek

Desetitisíce, ne-li statisíce korun stálo české daňové poplatníky pátrání, které po Ivetě Bartošové (†48) vedla česká policie. Ta jednala na základě trestního oznámení od Josefa Rychtáře (65), který nepravdivě uvedl, že jeho bývalou přítelkyni unesl Zdeněk Macura (49), ačkoliv moc dobře věděl, že vše je jinak a že ho zpěvačka dokonce vyhodila z domu, aby ji už neobtěžoval.

Nyní se konečně kriminalistům a speciálním pátračům po ztracených osobách podařilo potvrdit, že pěnice je v pořádku a své pátrání odvolala. Iveta Bartošová se už nenachází v policejní databázi hledaných osob.

Kdo ví, zda za to nemohou nové a tajemstvím zahalené kroky Zdeňka Macury. Ten Super.cz včera exkluzivně sdělil, že Ivetu bude léčit láskou, den předtím zase uvedl, že odteď s médii nebude komunikovat. „Chci si rozmyslet, jestli vůbec něco zveřejňovat, nebo komunikovat jen s policií, či jen s nejbližšími rodinnými příslušníky,“ řekl nám Macura.

Zdá se, že s policií se už skutečně spojil, a ta proto své marné pátrání po pěnici, které už strážce zákona vytáčelo a štvalo, zrušila.

Reklama

Další články

Načítám