Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Italové, národ, který si tak potrpí na vytříbené oblečení, asi musí být pořádně v šoku. Jejich území už několik dnů „okupuje“ Josef Rychtář (65), marně hledající Ivetu Bartošovou (†48), která ve zmatení mysli střídavě obviňuje Zdeňka Macuru (49) z únosu, střídavě zase právě Rychtáře z agrese a z toho, že ji dopoval prášky, což nám důvěryhodný zdroj potvrdil. Na výpravu se asi podle svého nejlepšího svědomí vybavil světově. Patrně z Ivetina šatníku vyndal módní černý klóbrc po některém z jejích bývalých tanečníků a jako jediný široko daleko mimo pláže sundal triko, aby se pochlubil dříve dost vypracovanou muskulaturou!

Původně chtěla nová italská módní ikona Rychtář, jenž se pochlubil i praktickými bílými zdravotnickými pantofli, pátrání po neúspěšné dohodě o předání Ivety zpět do jeho rukou ve čtvrtek vzdát, exkluzivní Macurova slova pro Super.cz o tom, že z alkoholismu bude léčit Bartošovou láskou (ta nepravdivě některá média vydávají za svá vlastní vyjádření), ho ale donutila počkat.

Redakce bulvárů, které ho na cestě doprovází, což Ivetu Bartošovou brutálně pohoršilo, mu asi slíbily proplatit další náklady, a tak si patrně koupí hrábě s integrovanou lupou a bude prohledávat další tuny písku, zda pod nimi není Iveta schovaná.

„Pepa už na Macuru kašle, on chce odvézt Ivetu a hotovo, zatímco Macura je ve smrti, že ho chce zbít a furt někam přejíždí,“ řekl nám zdroj z okolí Rychtáře.

Jenže to asi říčanský podnikatel opět špatně vyhodnotil situaci. Macura jen plnil vrtkavá přání zpěvačky, která z hodiny na hodinu měnila svá rozhodnutí. Josefa Rychtáře to však natolik navztekalo, že pustil do éteru bláboly bývalé přítelkyně o tom, že ji Macura unesl, a tvrdí o něm patrně hodně nesmyslně, že je sektář a chce pěnici zabít.

Macura s Bartošovou mají vypnuté telefony, nikdo tedy neví, co se s nimi děje. Asi si užívají plodů své podivné lásky.

Reklama

Další články

Načítám