Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Míša Nosková (41) se jen před pár dny vrátila z Koreje, kde vystupovala v muzikálu Casanova. "Bylo to skvělé, těch pět dní jsme si fakt užili. Jen jídlo jsem tam nemohla ani pozřít. Všechno bylo strašně pálivé, polkla jsem jen pár soust rýže, takže mám zase o dvě kila míň," prozradila Super.cz.

Ještě hubenější, než byla, se ukázala na první zkoušce nového muzikálu Rent. Protože jde o hodně provokativní dílo, Míša byla podle toho oblečená. A v síťovině bylo znát, že je opravdu až moc štíhlá. "Tentokrát jsem ale opravdu nehubla úmyslně," ujišťovala nás zpěvačka.

V muzikálu, který měl na Broadwayi 4300 repríz, dostal cenu Tony a jako první představil prostředí homosexuální a bisexuální komunity, si Míša zahraje lesbičku. "Můj manžel je z toho tak nadšený, že slíbil, že přijde do Divadla Na Prádle nejen na premiéru 8. srpna, ale chce vidět každou reprízu. Je to prý jeho splněný erotický sen, vidět mě, jak se líbám s holkou," prozradila Míša.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám