Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Britská zpěvačka Amy Winehouse (†27) se nepřestává potýkat se svou závislostí na alkoholu. Podle deníku The Sun se znovu vydala na kliniku The Priory, kde se lékaři pokusí napravit její sebedestruktivní životní styl.

Nebyla by to ale rebelka Amy, kdyby si nástup na protialkoholní kúru nezinscenovala po svém. Cestou se totiž zastavila v samoobsluze a koupila malou láhev vodky. Lékaři měli jistě obrovskou radost.

„Vypadalo to, že je pod parou. Klopýtala a komolila slova,“ citoval The Sun svědka, který Amy při nákupu viděl. „Byl jsem v šoku, když jsem ji viděl kupovat si vodku tak brzy ráno. Ještě víc mě dostalo, když ji do sebe rovnou naklopila,“ dodal.

Jen pár minut předtím zpěvačka svým podivným chováním nepříjemně překvapila zákazníky ve svém kadeřnictví. Když odcházela, vyděšenému personálu řekla: „Právě jsem vám pozvracela celé toalety.“

Rebelčina mluvčí později popřela, že by Amy záchod v salónu jakkoli znečistila. Její výrok byl prý jen nevinný žertík.

Amy se s alkoholem i drogami potýká už léta a závislost se už podepsaly na jejím zdraví i vzhledu. Jak ale nedávno dokázaly tyto snímky, zpěvačka může vypadat k světu, když o sebe trochu dbá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám