Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Záchranná a zároveň trestná výprava Josefa Rychtáře (65) za Ivetou Bartošovou (†48) a Zdeňkem Macurou (49) dostává hodně trpkou pachuť. Původně jel říčanský podnikatel do Itálie údajně zachránit svou lásku ze spárů pseudoúnosce Macury, ale místo toho, aby sáhl do vlastní peněženky, a vyrazil za ní za své, nechal obvolat spoustu bulvárních redakcí, která že by ho vzala do auta zadarmo. Nakonec se s jednou svezl a Ivetu jí chtěl prakticky předhodit!

Když si Macura zavolal kameru Primy, aby natočila, jak odvádí Bartošovou z jejího domu (chtěl mít důkaz, že s ním jde dobrovolně), Rychtář zuřil a pěkně mu za to spílal, že tohle by Ivetce nikdy neudělal. Jenže utrácet vlastní peníze za Bartošovou se mu nechtělo, a tak udělal asi ještě horší věc.

Věděl, že není zrovna ve stavu, kdy by měla sílu předstoupit před novináře, přesto ji chtěl vézt do Prahy právě vozem bulvárních novinářů. Možná i to rozhodlo, že se cukla a raději odmítla předání Rychtářovi. „Nechci! Odmítám,“ řekla nám do telefonu.

Rychtář teď opět zuří a vyčítá Macurovi nedodržení dohody o předání, kdyby ale do Itálie vyrazil svým vozem na vlastní pěst a bez reportérů, už by ji měl nejspíš dávno pod kontrolou. Takhle se raději Macura rozhodl vzít otěže pevněji do svých rukou a vyléčit Ivetu z alkoholismu láskou.

Reklama

Další články

Načítám