Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Rozdíly v cenách i v řádu tisíců korun, to je srovnání oblečení v kamenném obchodě a na internetu. Levnější internet volí stále větší počet lidí a díky tomu tak dost ušetří. Potřebujete nutně boty, kalhoty nebo šaty? Stačí si jen vybrat a oblečení budete mít doma během pár dnů. Mrkněte se na to, co letos nejvíce frčí. Tipy pro vás připravila jedna z nejznámějších českých módních blogerek Nika Chic.

Skladem až 400 kousků šatů s akčními cenami od 269 Kč

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské trendy šaty mají letos opravdu mnoho podob. Nosí se bohémský etno styl, ale i čistě elegantní šaty, například v černobílé pruhované kombinaci. Mini, maxi, midi délky, vše je dovoleno. Naší pozornosti by kromě střihů, barev a délek neměly uniknout hlavně materiály, protože právě na léto jsou nejvhodnější ty přírodní.

Kabelky je dobré střídat

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kabelka je třešničkou na dortu každého outfitu, proto se vyplatí do kvalitní nadčasové kabelky investovat! Také kabelky mají mnoho podob, pro různé příležitosti, jde tedy spíše o to, zvolit vhodný model k našemu celkovému vzhledu.

Neposlušné tenisky jsou hitem letošní sezóny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kromě stálic, jako jsou kožené polobotky, mokasíny a sandály, hlásí letošní sezónu svůj velký návrat i tenisky. Ty se ovšem nenosí jen na sport, ale doslova ke všemu. Je to trochu návrat do let devadesátých a také pohodlná revoluce pro naše nohy. Sportovní modely nebo plátěné kecky, nyní s nimi nešlápnete vedle.

Kdo by kupoval halenku v krámu, když ji může mít se slevou až 90 %?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Dámské topy a trička nabízí nespočet variant. Od vyšívaných etno halen s mnoha detaily, po trička s potiskem, která řeknou vše za vás. Vše bude vždy vypadat skvěle k letním šortkám a sukním. Stačí už jen doladit doplňky a perfektní letní outfit je hotov!

Kvalitní košile je základ. Ne státu, ale pánského šatníku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Pánské košile přicházejí s mnoha drobnými, avšak významnými detaily, na které je v této sezóně upřena pozornost. Kvalitní košile, dotažená do posledního knoflíčku, by měla být základem šatníku každého muže. Košile se nosí jak při formálních příležitostech, tak i ve volném čase, a proto není od věci kombinovat je i se sportovnějšími prvky – třeba s botami.

Další články

Načítám