Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48), která pronásledována Josefem Rychtářem (65) brázdí společně se svým „spasitelem“ Zdeňkem Macurou (49), jenž ji chce z alkoholu vyléčit láskou, Itálii a svou neuvěřitelnou telenovelou plnou nečekaných dějových zvratů, jež by nevymyslel ani scenárista Esmeraldy, plní stránky nejen bulvárních médií, nebyla vždy v tak příšerném stavu, jak je vídána v posledních letech.

Zavzpomínejte si společně s námi na dobu, kdy bylo Ivetce dvaadvacet let a patřila k vycházejícím hvězdám české pop music. V té době už byla držitelkou Zlatého slavíka a další úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat.

V jednom z televizních pořadů s ní dělal rozhovor její budoucí partner Ladislav Štaidl a vy si ho nyní můžete připomenout v našem videu. Ač Iveta v té době randila s Michalem Penkem, bylo vidět, že už tehdy to mezi ní a Štaidlem jiskřilo.

Bartošová dokonce i zavtipkovala, souvisle hovořila a působila svěžím dojmem, což byste u ní dnes jen těžko hledali. Při pohledu na její bezvládně ležící tělo na pláži s plavkami naruby, které se stalo hitem internetu, se její návrat zpět na výsluní jeví velmi nereálně.

Reklama

Další články

Načítám