Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známý moderátor a bavič Nick Cannon (32) svou bezprostředností baví diváky pěveckých a talentových show v USA již několik sezón. A jak se zdá, studnice jeho nápadů je nevyčerpatelná. Naposledy například divákům neváhal odhalit svou mužnou hruď.

Cannon vystřihl v přímém přenosu soutěže America’s Got Talent striptýz, a vystoupení pěveckého uskupení Tummy Talk tak udělal nezapomenutelné. Však urostlá trojice mužů jej také patřičně podporovala, ale když jej všichni začali poplácávat a osahávat, moderátor s exhibicionistickými sklony se už ošíval.

K činu jej vyhecoval jeden z porotců Howie Mandel, když se skupiny zeptal, zda by dokázali mít tak skvělý zvukový projev a následně úspěch i s někým, kdo nemá takové bříško jako oni. Nick se toho okamžitě chopil, přiskočil k trojici a začal odhazovat svršky a svůdně se kroutit do rytmu.

Porotkyně Heidi Klum a Mel B se přitom se zájmem dívaly, jakého fešáka má doma Mariah Carey. Na Nickovo vysportované tělo totiž nebyl vůbec špatný pohled...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám