Hlavní obsah
Článek

Zdeněk Macura (49) asi neví, do čeho se řítí! Po středečních zvratech okolo předání/nepředání Ivety Bartošové (†48) zpět do spárů Josefa Rychtáře (65), který sliboval, že „Džambulinku“, jak nebohou bývalou zpěvačku přezdívá, okamžitě v Čechách převeze na léčení, už má nevinná a čistá duše Macura jasno. Pěnici z její těžké závislosti na alkoholu a na „agresorovi“ Rychtářovi vyléčí láskou!

„Při ranní procházce po pláži jsem pochopil, že lásku je potřeba ctít jako nejvyššího ducha. Udělal jsem chybu, že jsem se nechal stresovat a zastrašovat. Z okolí byla snaha vzrůstající květinku lásky pošlapat, ale i pár snah ji chránit,“ napsal nám v esemesce ve čtvrtek ráno.

A zdá se, že se nadlouho odmlčí a mobil už nebude zapínat, aby na něj už nikdo, ani novináři, ani Josef Rychtář, nevytvářel tlaky a nesnažil se ho od jeho „božího záměru“ odradit.

„Věřím, že láska nakonec zvítězí,“ doufá Macura, kterému Iveta říká miláčku, ale stejně se jí dřív, nebo později v nemocné hlavě urodí zase nějaká ta bláznovina a bude se chtít vrátit k Rychtářovi, Martuccimu, Třískovi nebo do matčina lůna…

Reklama

Další články

Načítám