Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před týdnem si moderátorka Mahulena Bočanová (57) vyrazila na večírek s opravdu překrásným mladým mužem. A dost dlouho předstírala, že je to její nový kluk, protože se jí zřejmě nechce chodit do společnosti se svým opravdovým milencem, snědým tanečníkem.

S Jonesem Santosem Santanou už je moderátorka skoro rok, evidentně spolu žijí v jejím novém domě v Buštěhradě, ale na oficiální akce, kde jsou přítomna média, jej nevodí, zřejmě aby nemusela čelit dotazům na kameru. Tím, že si přivedla na mejdan jiného kolouška, si ale moc nepomohla.

Když o něm začala tvrdit, že je její přítel, krasavec Daniel Vojtěch se docela vyděsil. „Měl jsem dva roky vztah, ale teď jsem sám. S Mahulenou opravdu nic nemám,“ řekl Super.cz Daniel, který je žádaným modelem, ale přivydělává si i jako barman. Co se Mahuleny týče, byl požádán, aby jí dělal doprovod, aby nešla na večírek sama.

V poslední době Daniel nafotil například reklamní snímky pro obchod s italskou módou na Starém Městě s fotografkou Ivou Haj a partnerku mu na nich dělala herečka Veronika Nová (37). Uvažuje ale i o tom, že by vycestoval do zahraničí. „Když teď nemám přítelkyni, nic mne tady nedrží,“ uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám