Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Hanka Mašlíková (41) hned pár dní po dovolené zamířila na jednu z pražských klinik plastické chirurgie. Nejednalo se o úpravu silikonů nebo přifouknutí rtíků, což by se dalo u Hanky nejvíc očekávat.

Modelka se rozhodla, že skoncuje s pocením. Hanka veškerý svůj volný čas vyplňuje sportovními aktivitami a pocení je pro ni o to víc nepříjemné. Spojila se proto se svým rodinným přítelem a zároveň plastickým chirurgem.

"Ráda a často sportuju a vždy mě trápily skvrny po pocení. Někdo si dává botox na obličej a já jsem se rozhodla dát si ho do podpaží. Dostaly se ke mně dobré reference od kamarádek, tak proč to nezkusit," řekla Hanka.

Botox je známý tím, že se aplikuje především na obličej, ale v poslední době se stává populárnější i vpichování této látky do podpaží. "Nejdříve se podpaží namaže znecitlivujícím krémem a pak vpíchne botulotoxin. Výsledek se dostaví za 2 až 5 dní. Celý zákrok trvá 5 minut a není bolestivý," řekl lékař.

"Ze zákroku jsem měla docela strach, ale po konzultaci jsem se všech obav zbavila. Při sportu a práci modelky je tahle věc skvělá a můžu ji jenom doporučit," dodala Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám