Hlavní obsah
Článek

Kdyby tenhle příběh napsal scenárista telenovely, dostane okamžitého padáka a ještě ho zavřou do léčebny pro duševně choré! Po středečních neustálých názorových změnách zpěvačky Ivety Bartošové (†48), která se rozhodla vrátit k Josefu Rychtářovi (65), pak to zase odmítla kvůli Domenicu Martuccimu (47), aby opět volala na pomoc „Pana Rákosku“, je tu další obrat. Když se Iveta Bartošová dozvěděla, že pro ni Rychtář jede v autě plném bulvárních novinářů, s nimiž ji chce dopravit do Prahy, i když ví, jakou z nich má fobii, řekla Super.cz jednoznačně: „Nechci. Odmítám!“

Víc jsme z ní nedostali, ale bylo jasné, v jaké souvislosti a proč to říká.

Večer mělo dojít již k třetí plánované schůzce s Josefem Rychtářem, dvakrát předtím byla odložena kvůli změnám nálady bývalé popové princezny. „Nebudu se o ni škubat. Záleží na tom, jak se vyjádří, podle toho se to celé udělá,“ tvrdil Macura. Pak si ale patrně po dalším přeskočení kolečka v hlavě Ivety Bartošové opět vypnul telefon a Rychtář svou opilou družku znovu nenašel, protože opět vyrazila i se svou suitou do noci. A nejspíš už definitivně padl plán, že by ji Josef opět dostal do rukou.

„Nevím, jestli vám vůbec něco říkat. Řekl bych, že to vypadá dobře. Předávka Ivety neproběhla a myslím si, že asi ani neproběhne. Je to prostě teď nějak jinak a teď se chci rozmyslet, jestli vůbec něco zveřejňovat, nebo komunikovat jen s policií či jen s nejbližšími rodinnými příslušníky,“ uvedl tajnosnubně Macura s tím, že některé věci, které médiím v posledních pár dnech řekl, se mu vrátily jako bumerang.

A proč vůbec předtím pořád měnil místa schůzek s Rychtářem, aby je pak zase odvolával? „S Ivetou je to těžké. Celá situace se strašně mění. Před pár hodinami chtěla jet za tatínkem od Domenica, že ji prý má rád. Proto sem pan Martucci poslal dva lidi, kteří mě po příjezdu Rychtáře budou krýt, kdyby mě někdo chtěl napadnout nebo něco takového. Před hodinou ale zase otočila: ‚Chci mluvit s Pepou‘. Jenže se to zase změnilo. Říkala: ‚On mě Pepa zabije‘ a chtěla jet k Martuccimu. Ony to tak ženské mívají, že mění názory,“ krčí rameny poměrně bezradný zachránce Zdeněk Macura (49), který si s Rychtářem chtěl předat Ivetu nejdřív v Boloni, pak na benzínce a nakonec v nákupním středisku.

Přiznal, že s Bartošovou už byl na cestě do Prahy. Jenže v Čechách se Bartošová odmítá léčit. Hraje své obvyklé hry, že lépe jí bude v zahraničí. „Nemůžeme se shodnout kvůli prostředí Čech. Iveta má v sobě strach, bojí se tam vylézt ven. Říká, že na ni všichni čumí. Jak jsme přijeli do zahraničí, byla šťastná, že na ni nikdo nekouká,“ sdělil nám Macura.

Léčení v Itálii prý může zafinancovat někdo od Martucciho. „V žádném případě do Prahy nepojede. Odvezeme ji na tajné místo, kde bude do doby, než se dá do pořádku,“ prozradila nám tajemná žena, která Martucciho rodinu na jednání zastupuje.

Reklama

Další články

Načítám