Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Už to málem vypadalo na happyend pro Josefa Rychtáře (65), kterému se Iveta Bartošová (†48) chtěla vrátit do náruče s prosíkem o odpuštění, s čímž souhlasil i Zdeněk Macura (49). Jak jsme vás jako první informovali, odpoledne mělo dojít k předání nezdárné pěnice do rukou říčanského podnikatele, kterému na Ivetiných antistránkách přezdívají bůhvíproč Pan Rákoska. Jenže Macura si vypnul telefon a dlouho po něm ani vidu ani slechu! Ivetu do rukou Josefa rozhodně nijak jednodušše vrátit nechce.

Ani zpěvačka pochopitelně na smluvené místo nedorazila a Rychtář prý chytal strašného „nerva“. Zdá se, že Macura si přečetl Rychtářovy velkoústé výhrůžky, že proti němu použije násilí (už takhle z něj měl velký strach), či si uvědomil, že s člověkem jako je Josef žádná rozumná domluva není a posléze by stejně celou událost coby „únos“ otočil proti němu. A také že ano, na Primě se nechal slyšet, že se Iveta údajně Macury už začala bát.

Domnělý únosce pěnice se proto rozhodl jednat fikaně. Nechtěl dovolit Rychtářovi exhibici před doprovodnou televizní kamerou a dal najevo, že Bartošovou předá někomu úplně jinému. Komu, to neřekl. Rychtáře, který už si liboval, jak má zase vše ve svých rukou, ale mimořádně znejistil.

Web Prásk uvedl, že podle jeho zpráv nakonec Macura Ivetu předá někdy večer na blíže neupřesněné benzínce. Situaci budeme dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám