Hlavní obsah
Článek

Zápasnice Stacy Keibler už není přítelkyní George Clooneyho (62). Hollywoodský herec bez ní trávil dovolenou v Evropě. Ona teď letí na starý kontinent odpočívat také.

„Strávila spoustu času v Evropě i minulé léto a stále doufá, že bude moct toto léto trávit stejně. Miluje život tady a teď a taky moc ráda žije naplno, takže cestování a objevování je pro ni velmi důležité, věnuje se tomu co možná nejvíc,“ svěřila kamarádka třiatřicetileté zápasnice magazínu E!.

Dvaapadesátiletý Clooney vyvolává v Hollywoodu podezření, že jeho sukničkářství je jen zástěrka menšinové sexuální orientace. Hvězda Dannyho parťáků se objeví vždy s neznámou kráskou, s níž se zná dlouho jako s kamarádkou a jíž popularita po jeho boku pomůže v kariéře. Po dvou či třech letech se rozejdou a George si najde novou krasavici. Nikdy se s ní však nepouští na veřejnosti do větších intimit než držení se za ruku a přátelský polibek. Se svými bývalými navíc zůstává i po rozchodu skvělým kamarádem.

„Byli se Stacy přáteli předtím, než spolu začali randit, a budou přáteli i poté. Byl to přátelský rozchod. Nějaký čas se nevídali, protože oba měli moc práce, a poslední měsíce už si od sebe odvykli,“ dodal zdroj pro E! News.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám