Hlavní obsah
Článek

Rozmazlená hvězda, která neví, co chce? Nesvéprávná osoba, jež nepozná, co je pro ni dobré? Nebo oběť domácího násilí, která se vrací do náruče agresora? To vše může být Iveta Bartošová (†48), která po zběsilém útěku od Josefa Rychtáře (65) skončila v náruči ochránce Zdeňka Macury (49). Tomu nyní ale zcela nečekaně dala košem a vrací se k Rychtářovi, o němž prohlašovala, že ji cpal prášky, aby od ní měl pokoj. Macura se její obrat v chování snaží pochopit. Prý neodchází proto, že by ji začal omezovat nebo jí zakazoval alkohol. „Naštvaná na mě nebyla. Ještě ráno mi říkala miláčku,“ krčí rameny.

Bartošová se rozhodla propustit nového sponzora ze svých služeb poté, co měla dlouhý telefonický hovor s Josefem Rychtářem.

„Vážně se na ni nezlobím. V telefonu agresor dokáže člověka zastrašit tím, jak je na něj hodný. Nejdřív mu odpírala sdělit, kde je, se slovy: ‚Ne, neřeknu ti to. Jsem sama a jsem pryč.‘ Pak se ale někde uprostřed hovoru zlomila a stejně mu to řekla. On dokáže strašně tlačit na psychiku člověka,“ myslí si Macura, který se teď hlavně zaobírá tím, jak Rychtářovi Bartošovou předat, aniž by přišel k úhoně.

„Taky mě napadlo, že by mohlo dojít k něčemu nepatřičnému. Bojím se, a tak bych mu radši Ivetu předal před policejní stanicí. Slíbil mi ale, že mě nenapadne,“ doufá Macura.

K předávce by mělo dojít dnes později odpoledne, pak se má Rychtář s Bartošovou vydat zpátky do Čech, kde by měla zpěvačka okamžitě podstoupit protialkoholní léčbu.

Reklama

Další články

Načítám