Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Iveta Bartošová (†48) dělá své matce Svatavě ze života peklo. Ta od té doby, co se dozvěděla, že utekla od Josefa Rychtáře (65), a nedává o sobě vědět, nespí a usedavě pláče. Má strach, že si tělo dcery s náporem alkoholu, jemuž podlehl i otec zpěvačky, neporadí, a Iveta zemře. Proto souhlasí s Josefem Rychtářem, že Ivetu musí zbavit svéprávnosti a musí jí být nařízena ústavní protialkoholní léčba!

„Josef Rychtář jí chce pomoct. Stojím za ním. Co je pan Macura za člověka, to nevím,“ prozradila. Nahrávka, na níž těžce opilá Iveta hovoří s Rychtářem, ji zdrtila. „Jsem z toho úplně hotová. Bojím se, aby to její tělo zvládlo,“ dodala pro server Blesk.

Svatava Bartošová nemá s dcerou zrovna ideální vztahy. Pěnice totiž několikrát dala veřejně najevo, že ji matka nemá ráda, nebo že jí rodina nikdy nechtěla pomoci. Taková slova paní Svatavu ale trápí a v dřívějším rozhovoru pro Super.cz je označila za lživá.

„Nikdy mou pomoc nepřijala. Kdybych za ní přijela do Prahy, nepustí mě dovnitř. Vím, že je unavená, že je to s ní špatné. Ať je jakákoli, je to pořád moje dítě a mám ji ráda,“ tvrdila tehdy.

„Držím jí palce, aby se ze všech svých problémů jednou provždy dostala. Musí ale sama chtít. Nejvíc se bojím, že Iveta provede nějakou hloupost,“ dodala Svatava Bartošová v narážce na to, že si její slavné dítě již třikrát chtělo vzít život a dnes vlastně páchá pomalou sebevraždu počtvrté tím, že nepřestává pít a ládovat se prášky, i když by měla jít na léčení.

Reklama

Další články

Načítám