Hlavní obsah
Článek

Krásná Andrea Verešová (43) odhodila veškeré svršky a nechala se pro kalendář designové koupelnové společnosti nafotit v rouše Evině. Nabídku nafotit exkluzivní a limitovaný kalendář přijala sexy Slovenka s božským tělem po dlouhém zvažování. A to jich má na svém kontě hned několik! Důvod je samozřejmě jasný. Žádný nebyl tak odvážný jako ten, který nafotila pro tento rok.

„Focení bylo pro mě velkou výzvou a zároveň i zajímavou zkušeností. Skvělý tým lidí, který sestavila produkce, a špičkový fotograf byli zárukou kvality. Nafotit 13 originálních fotek pod vodou, bez změny světla, make-upu nebo oblečení, tak, aby byly pořád zajímavé, různorodé a přitom decentní i rafinované, byla velice lákavá, ale opravdu těžká zkouška. Naštěstí se to povedlo a s výsledkem jsem moc spokojená,“ prozradila Andrea.

Autorem vůbec nejodvážnějších snímků Verešové je přední český fotograf celebrit Jan Tůma. Díky němu vznikly nesmírně zajímavé a nadčasové umělecké snímky zachycující čistou a nekamuflovanou ženskou krásu.

„S Andreou se mi jako vždy pracovalo báječně. Je to velká profesionálka, se kterou již pracuji mnoho let, a patří ke skutečným topmodelkám. Díky své dokonale postavě a úžasné tvárnosti se s ní dají fotit i ty nejnáročnější věci a vždy vzniknou unikátní a neopakovatelné snímky. I když je zasloužilou maminkou, není to na její postavě vůbec vidět a pyšní se perfektně dokonalým tělem. Je až neuvěřitelné, jakou energií a smyslností Andrea pořád oplývá," uvedl Jan Tůma.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám