Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České krásky se předháněly, která na filmovém festivalu v Karlových Varech předvede luxusnější a odvážnější róbu. Některé předvedly své vnady, jiné vsadily na dokonalé nožky. Podívejte se v naší fotogalerii, které české kočičky se ukázaly s nejbujnějšími výstřihy.

Jako obvykle vítězí Dominika Mesarošová (38) a Julie Zugarová. Modelky s největším silikonovým poprsím českého šoubyznysu opět nezklamaly. Dominika na závěrečnou párty filmového festivalu zvolila zcela průhledné šaty, pod které si nevzala podprsenku a Zugarová o pár dnů dříve na golfovém turnaji vtěsnala své silikonové šestky ještě do podprsenky push-up.

Nezklamaly ale hvězdy, které se pyšní o poznání menším poprsím. Své silikonové trojky v sexy šatech bez podprsenky ukázala modelka Kateřina Votavová, Andrea Verešová (43) bez podprsenky předvedla vnady v bílé krajce, reportérka televize Nova Veronika Sasková v růžové róbě, kterou jí navrhla maminka. Jitka Čvančarová (46) své bujné přírodní poprsí ukázala v šatech Liběny Rochové, dcera manžela Verešové Daniela Volopicha Valentina své přírodní trojky zase provětrala v krásných bílých antických šatech.

Rada Super.cz a kardiologů: Až budete prohlížet naši fotogalerii, dýchejte zhluboka.

Reklama

Další články

Načítám