Hlavní obsah
Článek

Objevte žhavé trendy, které ovládají letní kolekce spodního prádla! Novinky, které jsme pro vás vybrali, si zkrátka zamilujete. Ukážeme vám ty nejkrásnější a poradíme, kde je pořídíte.

Trendy pro všechny velikosti prsou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Aktuální trendy si nesmíte nechat ujít, ať už nosíte jakoukoli velikost prádla. Kousky, které jsme pro vás vybrali, totiž seženete i ve velikostech pro opravdu velká prsa. A jakéže trendy právě letí? V kurzu jsou květinové potisky, zvířecí motivy, průsvitné materiály a pastelové barvičky. Podívejte se a nechte se inspirovat!

Kombinace pro romantické duše: květinový potisk a krajka

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jemný květinový potisk a krajkové zdobení – vaše trefa do černého! Vyjímatelné vycpávky a push-up efekt zajistí plný dekolt. Okouzlovat tak můžete nejen krásným prádlem, ale i luxusním výstřihem. Boční kostice poskytují správnou oporu. Ramínka můžete odepnout a podprsenku obléct i pod top bez ramínek. Na léto to pravé!

Hladká kráska pro velká prsa

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stylová polovyztužená podprsenka Caltha potěší všechny ženy s velkými prsy. Sehnat hladkou podprsenku v líbivém designu a navíc ve větší velikosti může být někdy nadlidský úkol. My jsme ji ale našli! Díky speciálnímu střihu do tvaru T budou mít vaše vnady dokonalý tvar a oporu zajistí pevné kostice. Zajímavý poloprůhledný detail přesně odpovídá posledním trendům! Tento sexy kousek seženete až do velikosti 95E!

Neotřelá kombinace pro osobité ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kombinace decentních zvířecích potisků s krajkou v pastelové barvě působí unikátně, luxusně a rozhodně ne nudně. V podprsence Louise budete něžná i sexy. Perfektní dekolt zajistí push-up efekt a správné držení prsou zase boční kostice. Nebojte se vyzkoušet něco nového a ukažte svou sexy tvář!

Trendy korálová pro obdařené ženy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jednou z nejvíc trendy barev sezóny je korálová. A v kombinaci se smetanově bílou si získá i vás! Podprsenka Paramount je jako dělaná pro skutečně velká prsa. Pořídíte ji až do velikosti 90F! Speciální střih, boční kostice a pevná ramínka zkrotí dekolt všech rozměrů a vy máte celodenní pohodlí zaručeno. Kdo říká, že pohodlí a krása nejdou dohromady?

Další články

Načítám