Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Zazvoňte u dveří s kufrem a poproste ho, aby vám týden zaléval kytky. A jen tak mu popište krásný hotel, čisté pláže a hlavně božský klid, který vás na dovolené čeká. A nezapomeňte zmínit, že jste za dovolenou zaplatili to, co on progriluje za víkend. Můžete si být jistí, že při řezání dřeva pak bude pěkně upouštět páru!

Týdenní rodinná dovolená v Itálii pod deset tisíc?!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Užijte si moře v Itálii, týdenní dovolenou v Chorvatsku, eurovíkend v luxusním čtyřhvězdičkovém hotelu v Budapešti anebo vyrazte za relaxací do Českosaského Švýcarska… To vše a mnohem více pod jednou střechou na slevovém agregátoru Slevín.cz, který vám na dovolenou snů dá slevu v průměru neskutečných 60 %. A to navíc s neprůstřelným pojištěním! Kromě pojistky cestovní kanceláře jste v případě certifikovaných nabídek pojištěni i přímo slevovými portály.

Chorvatsko se slevou 28 % jedním kliknutím

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Vyberete si typ dovolené, lokalitu a pak další podrobnosti, jako je třeba způsob dopravy, úroveň hotelu nebo forma stravování. Pak už se vypíšou dovolené, které odpovídají vašim požadavkům. Stejně jednoduše jako v e-shopu a za nejvýhodnější cenu!

Apartmány se zahrádkou v patrových vilkách v Itálii

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nabídky na Slevíně pochází od 94 spolehlivých slevových serverů. Za pár sekund tak prozkoumáte stovky nabídek a vyberete tu, která vás osloví nejvíce. Žijete jen jednou, tak proč nezkusit třeba něco nového?

Čtyřhvězdičkový luxusní eurovíkend v Budapešti s 49% slevou!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín spolupracuje jen s ověřenými partnery, takže máte jistotu bezpečného nákupu. Veškeré zájezdy jsou pojištěné podle zákona, nikdo se tak nemusí bát, že přijde o své peníze.

Raději trávíte dovolenou v Česku? Jde to i za polovic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Slevín si dává záležet na kvalitě prodávaných služeb. I když tedy koupíte dovolenou se slevou 58 %, dostanete 100% servis. Pokud máte z nákupů na slevových portálech obavy, v případě Slevína na ně můžete zapomenout. Nákup dovolené je rychlý, jednoduchý a zvládnete ho za několik minut z vašeho domu. Je jedno, jestli hledáte dovolenou na poslední chvíli, nebo plánujete odpočinek měsíce dopředu. Slevín vám vždycky najde tu nejlepší nabídku. Ostatně, zkuste to sami!

Další články

Načítám