Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) opět zářila na hvězdné párty. A poprvé byla i pořádně nervózní. Vedle luxusních šatů měla zapůjčené i nádherné šperky v hodnotě tří miliónů korun. Bohužel jí k tomu ale chyběla ochranka.

"Byla jsem velmi poctěna, že si mě módní dům Gucci vybral jako jedinou tvář, která je bude reprezentovat v Karlových Varech. Měla jsem zapůjčené šaty i šperky v hodnotě skoro tři milióny korun," řekla Super.cz Krainová a přiznala, že pod šaty neměla spodní prádlo. "Neměla jsem podprsenku, protože by to ani nešlo," upřesnila modelka.

Protože neměla s sebou ochranku, jejím bodyguardem byl manžel Karel Vágner. "Když máte na sobě šperky v takové hodnotě, navíc zapůjčené, necítíte se zrovna bezpečně. Neustále jsem se kontrolovala, zda je vše jak má být, zda mi něco nechybí, neupadlo... Karel mě uklidňoval, že mám být v pohodě, že kdyžtak vykrade banku a zaplatí to," dodala se smíchem Krainová, která nakonec na hotelový pokoj dorazila se všemi šperky v pořádku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám