Hlavní obsah
Článek

Kolem filmových kaskadérů se obvykle žádné tajnosti nedělají, ale o dublérkách krásných hereček se už obvykle tolik nemluví. Zvlášť pokud mají za hlavní hvězdu zaskakovat v pikantních scénách. Je totiž v zájmu každého režiséra a producenta, aby si diváci mysleli, že se dívají na skutečné tělo slavné krásky. Svou ‚tělesnou dublérku‘ měla i Julia Roberts (45) v jedné ze svých nejznámějších rolí prostitutky Vivienne v Pretty Woman.

Onou ženou, která se před kamerou v mnoha momentech odhalovala, byla totiž herečka Shelley Michelle (51). Hollywoodská rodačka platila ve své době za majitelku jedněch z nejdelších a nejlépe tvarovaných nohou mezi herečkami. Však je má také pojištěné na jeden milión dolarů. Není divu, že si právě její tělo tvůrci filmu vybrali na ‚záskok‘ do smyslných scén s Richardem Geerem.

Michelle, jež je přezdíváno také ‚Queen of Body Doubles‘ - královna dublérek, bývala profesionální tanečnicí. Se svou ideální výškou 174 centimetrů si mohla dovolit zaskakovat za herečky menší i vysoké, a tak kromě Julie, jež měřila jen o centimetr víc, mohla v minulosti vystupovat i místo dnes již devětapadesátileté Kim Basinger (171 cm) v Krásné mimozemšťance nebo za 165 centimetrů vysokou Barbru Streisand (71) v Pánu přílivu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám