Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Bývalý přítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) sice tvrdí, že zpěvačku Zdeněk Macura (49) z jeho spárů vytrhl nejspíš násilím a že pěnice nebyla ve stavu, kdy o sobě mohla rozhodovat, neuvědomuje si ale, že sám si zadělává na malér. V podobně příšerném stavu totiž byla již několik týdnů předtím a Rychtářovi tak může hrozit trestní stíhání kvůli neposkytnutí pomoci.

Už jen to, že Bartošovou před jejím útěkem nechal samotnou, ačkoliv věděl, že není vůbec v pořádku (že si šla koupit další flašku alkoholu a tou se asi dorazila, to je už vedlejší), nelze úplně pochopit. Navíc teď Josefovi zavařil jeho věrný nohsled Standa, když vyzradil, že Bartošová byla dva týdny před svým úprkem v ohrožení života.

„Iveta nebyla v poslední době schopná rozpoznávat ani lidi, během čtrnácti dnů upadla do kómatu,“ podřekl se Standa na serveru Tn. Pokud by to byla pravda a Bartošová by nebyla pod dohledem lékařů, policisté by si na Rychtáře vážně mohli posvítit.

O tom, že Josef Rychtář nemluví v posledních dnech úplně ve všem pravdu, svědčí i fakt, že v jednom ze svých uplakaných videí se dušoval, že nekontaktuje svou exmanželku Darinu Novou (66), protože k tomu ani nemá důvod. Jenže Super.cz se dostala do rukou jeho esemeska Darině právě z doby, kdy byl na dně poté, co ho Iveta opustila.

„Otec matce neustále volá a volal jí i 5. července. Když mu to nebrala, protože je to pro ni už pochopitelně cizí člověk a útěchu by měl hledat jinde, napsal jí v 18:21 zprávu: ‚Táhni do hajzlu, ty k***o!‘ Takhle se chová člověk, který tak ublížil celé své rodině. Proto tohle už vážně není můj táta,“ řekl Super.cz Josef Rychtář mladší, který v sebeobraně musel nedávno zastrašit otce s nožem v ruce.

Reklama

Další články

Načítám