Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Nebýt toho, že se expřítel Ivety Bartošové (†48) Josef Rychtář (65) v posledních dnech v médiích nevybíravě a patrně naprosto lživě pustil do svého syna Pepy (28), o němž tvrdí, že na něj zaútočil nožem jenom proto, jelikož mu prý odmítl dál platit hypotéku, vzbuzoval by asi svými dojemnými zpověďmi po úprku zpěvačky od něj lítost. Pro kamarády „Pepušy“, mladíka, kterého Říčany na rozdíl od jeho papínka znají coby slušného člověka pomáhajícího ostatním, je ale nyní sprostým lhářem a sketou. Super.cz získal vyjádření hasiče o tom, jak k celému incidentu došlo!

Josef Rychtář mladší, který třeba při posledních povodních pomáhal nezištně svým spoluobčanům takříkajíc od nevidím do nevidím, pravidelně zachraňuje zraněné při těžkých autohaváriích a má pověst slušného mladého muže, který by se rozdal, je z chování svého otce zklamaný. Kluk, který je pro své okolí asi tak sto tisíckrát lepším člověkem, než jeho otec, nám přiznal, že skutečně v sebeobraně vzal nůž do ruky, průběh hádky vidí ale úplně jinak!

„Bylo to až po tom, kdy se cíleně vrátil domů s tím, aby mě vyprovokoval a pohádal se jak se mnou, tak i se svou bývalou manželkou a mojí mámou. Nůž jsem vzal do ruky na obranu nás obou. Aby se k nám nepřibližoval a až po tom, kdy mi zaťal prsty do krku. Je velká škoda, že se ‚můj otec‘ nezmínil, že jsem po něm vyjel v době, kdy se napřahoval na mámu a chytil ji pod krkem. Jasně, ale my určitě všichni lžeme, on je dokonalý, nikdy nic nikomu neudělal, to my jsme svině,“ popisuje mladík, který se dušuje, že proti otci nešel, že od něj stál pár metrů a že varování také zafungovalo a Rychtář konečně přestal svou rodinu tyranizovat

O žádnou hypotéku prý nešlo, i když sám otec ho do ní před lety donutil, aby do ní šel, že mu ji bude platit, aby měl něco vlastního a v budoucnu se s bratrem nehádal o rodinný dům v Říčanech. Její půlku navíc přestal financovat už minulý rok. „Řekl, že mě zlikviduje, zničí a jako bourák se kasal, že mi zruší trvalé bydliště,“ krčí rameny zklamaný mladík.

Připomíná, že několikrát celá rodina Rychtáře přesvědčovala, že se s Bartošovou žene do záhuby, a snažila se mu pomoci, když mu s ní bylo nejhůř.

„Vděkem byly facky, rány a urážky toho nejhrubšího zrna. Pro mě je už dávno mrtvý. O otce jsem přišel, ten sprostý, zlý a nenávistný člověk už je někdo jiný. Zasloužil by ale Nobelovu cenu za mír a humanitární pomoc člověku v nouzi, navíc navrhuji, aby mu byl udělen Oscar za herecký výkon. Ty slzy v posledních dnech jsem mu málem uvěřil. Škoda, že nelituje lidí, kterým ublížil, ale jen sám sebe,“ dodal Pepa Rychtář mladší.

Reklama

Další články

Načítám