Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) si naplno užívá mateřství. Synové Max a Bruno jí dělají jen samou radost, a tak se svým fanouškům na sociální síti pravidelně chlubí nějakou povedenou dětskou fotkou.

Naposledy se rozněžnila nad starším synem Maxem, který je opravdu moc roztomilý a umí vykouzlit takový nevinný pohled, že Simona doslova zjihne.

„Když náhodou zazlobím, stačí se na mámu takto podívat a vše je odpuštěno,“ napsala pod fotku modrookého Maxe pyšná maminka Krainová.

Hezounký blonďáček ihned vzbudil vlnu nadšených reakcí. Andílek s ďáblíkem v těle, koblížek, modrooká kudrlinka, zlatíčko, kudrnáček i syn Boží - takto krásně ho nazývali fanoušci sličné modelky.

Některým maminkám dokonce vlasatý Maxík připomínal jejich malé holčičky. „To je úplně jako moje Sonička, jako dvojčata,“ napsala jedna z maminek.

Soudě podle toho, jak vypadá tatínek Maxe Karel Vágner, ale z „rozkošné holčičky“ vyroste pořádný frajer, o kterého se možná už ve školce popere řada nápadnic.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám