Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Červený koberec a přehlídka nádherných rób uzavírají čtyřicátý osmý Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech. A že se bylo opět na co koukat! Největší překvapení nám připravila herečka Jitka Čvančarová (46), která místo dekoltu tentokrát vystavila svoje žensky tvarovaná stehna v šatech z naprosto průsvitné látky.

„Vždycky se radím se stylistou Honzou Pokorným, ale samozřejmě záleží i na tom, abych se cítila dobře. Šaty jsem si půjčila a dojem z nich mám skvělý,“ řekla Super.cz Čvančarová, která se za své ženské tvary rozhodně nestydí.

Naopak topmodelka Pavlína Němcová se křivkami moc chlubit nemůže, své hubeňoučké tělíčko a žebra ukázala v luxusním modelu značky Pucci, doplnila je luxusní kabelkou Lusha Florence z krokodýlí kůže a šperky, které sama navrhla.

Půjčovnu šatů zvolily i Emma Smetana, která v růžovém vypadala jako obrovská cukrová vata, a slovenská zrzavá kráska Táňa Pauhofová. „Moje róba je značky Dior,“ pochlubila se nám Táňa.

Miroslav Donutil doprovodil manželku, která si šaty na závěrečný večer nechala ušít od Beaty Rajské. Nádherně vypadala i žena Jiřího Bartošky.

Ovšem nejzářivější hvězdou, i když pochopitelně bez hvězdné róby, byl režisér Oliver Stone, který si přijel převzít Křišťálový glóbus za celoživotní přínos světové kinematografii.

Reklama

Další články

Načítám