Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Představitel Jiřího Hložánka v seriálu Ulice si nedal pozor na slunce a dopadl hrůzostrašně! Hezoun Ondřej Havel (18) se při natáčení videoklipu k prvnímu songu Já vím, že chceš (jeho světová premiéra byla na Super.cz) nové chlapecké skupiny New Element velmi nešťastně opálil. Když se nyní svlékne do půl těla, vypadá to, jako by měl tílko stále oblečené. Podívejte se do naší fotogalerie!

„Mazali jsme se poctivě, ale stejně jsme to neuhlídali,“ krčí rameny sympaťák Ondřej, který je z nového projektu s Honzou Bendigem a Petrem Šimůnkem nadšený. „Aspoň mě okolí nebude brát jen jako toho z Ulice,“ říká Havel.

Natáčení v opravdu nezvykle velké a profesionální produkci více než padesátky lidí probíhalo po celý čtvrtek v pražských Žlutých lázních. „Jde o letní song a točili jsme i před zelenou klíčovací stěnou. Uděláme si trošku legraci sami ze sebe, budeme si hrát na to, že jsme někde v Karibiku,“ prozradila nám manažerka nových idolů dívčích srdcí Jana Boková.

Režii videoklipu si vzal na starosti David Kočár, kameru Jaromír Kalina. Trojice chlapců byla z jejich práce u vytržení. Jak klip dopadl, uvidíme již brzy!

Reklama

Další články

Načítám