Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americké R’n’B divě a herečce Christině Milian v poslední době dělá problém sáhnout po slušivých a hlavně padnoucích plavkách. Její letošní plážové kreace totiž dělají samou neplechu. V lednu si na sebe umělkyně oblékla sexy černé plavky s výstřihem až k pupíku, který si dělal doslova, co chtěl. A nyní to opět na plážích v Miami nebylo ono. Když se zdržíme komentáře k nepříliš vydařené síťované sukni do pasu, z podprsenky jí stále lezla ňadra. Ne však v horní, ale ve spodní části.

To jen dokazuje, že Christina zvolila špatnou velikost. Příště by to chtělo větší košíčky a užší obvod pod prsy. Zpěvačka tak musela své bikiny stále hlídat, což jí jistě kazilo požitek z relaxování na pláži.

Snědou rodačku z New Jersey si možná pamatujete ještě z jejího prvního úspěšného hitu When You Look At Me z roku 2001, kdy jí bylo sladkých devatenáct. Dnes je z ní maminka tříleté dcerky Violet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám