Hlavní obsah
Článek

Mladší sestra herečky Kristýny Bokové má na muže evidentně jiný vkus než ona. Jednadvacetiletá Jenovéfa se na karlovarském festivalu objevila, protože hrála ve filmu Revival, který zde měl premiéru.

Pavla Lišku, se kterým žila Kristýna, ani trochu nepřipomínal. Zajímalo nás, co je krasavec v kloboučku zač. "Jmenuje se Nikolas, tedy Nikola, ale takhle se mu říká, a věnuje se fotografii a natáčení dokumentů z filmování," prozradila Super.cz Jenovéfa. V kině, kde se premiéra odehrávala, i na následné párty spolu pár vrkal jako zamilované hrdličky.

Jenovéfa si už zahrála menší filmové role. Kromě té v televizní trilogii Hořící keř byla ta v Revivalu její největší a na place se pravidelně potkávala s Vojtěchem Dykem. Když jsme ale viděli jejího kluka, bylo jasné, proč ji neokouzlil.

Kdyby Jenovéfa přijela do Karlových Varů dřív, mohla se zde setkat se svým bývalým švagrem Pavlem Liškou, který si sem přivezl novou přítelkyni. A koukala by zrovna tak jako my, že jeho nová holka jako by exmanželce z oka vypadla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám